Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ONLINE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


ONLINE μετάδοση των αποτελεσμάτων,των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου 2010 στο

Ο Ι.ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Παρουσία πλήθους πολιτών της Φλώρινας, φίλων και μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, των πολιτευτών και του βουλευτή Γ.Λιάνη πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης η προεκλογική συγκέντρωση- ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Ι.Παπαϊορδανίδη.




Διέρρηξαν σπίτι για να ..καπνίσουν κάνναβη


Δύο αλλοδαποί κι ένας Έλληνας συνελήφθησαν στο Αμύνταιο, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος Αμυνταίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.  Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι στο Αμύνταιο, μετά από καταγγελία της ιδιοκτήτριας, όπου εντόπισαν τους συλληφθέντες  που είχαν παραβιάσει την πόρτα προκαλώντας φθορές και είχαν προβεί σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Στην έρευνα που ακολούθησε  βρέθηκαν υπολείμματα από τσιγαριλίκια με ποσότητα κάνναβης. Στη συνέχεια, στο σπίτι του Έλληνα, εντόπισαν ένα σουγιά κι ένα φυσίγγιο, που υπάγονται στο νόμο περί όπλων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη
Πηγή: www.ert.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/11: 19.30 & 22.30
ΤΡΙΤΗ 9/11: 21.00

The Karate Kid


Είδος: Δράση
Διάρκεια: 140'

Ο δωδεκάχρονος Ντρε Πάρκερ θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τους οδηγεί αναγκαστικά στην Κίνα. Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο νταής του σχολείου, Τσενγκ, βάζει τον Ντρε στο μάτι.

Σκηνοθεσία: Χάραλντ Ζουάρτ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιντεν Σμιθ, Τσάκι Τσαν, Ταράτζι Π. Χένσον


ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround

ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Μ.ΙΩΣΗΦΙΔΗ- ΑΜΥΝΤΑΙΟ


Το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση ο Μ.Ιωσηφίδης. Φανερά ικανοποιημένος, μετά το τέλος της ομιλίας του δήλωσε:
«Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου του Αμυνταίου δημιουργεί μεγάλη συγκίνηση για μένα και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Είναι απόδειξη ότι οι πολίτες ξέρουν να επιβραβεύουν τις σοβαρές προσπάθειες.
Μέσα σε ένα ιδιαίτερα πολωμένο προεκλογικό κλίμα εμείς συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας. Έχουμε παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τόπου, με παρεμβάσεις, έργα και δράσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας και όλους τους οικισμούς. Στόχος μας η ισόρροπη ανάπτυξη. Ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο! Στόχος της Δημοτικής μας Παράταξης είναι να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης αλλά και να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στα χωριά μας και την έδρα του Δήμου.
Η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση έγινε στο Αμύνταιο, την έδρα του Δήμου. Είναι μία πόλη που μετράει χαμένες ευκαιρίες! Ο Καλλικράτης δίνει την ευκαιρία στο Αμύνταιο να καταστεί και πάλι το πραγματικό διοικητικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της περιοχής. Έχουμε ολοκληρωμένο σχεδιασμό και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να οδηγήσουμε την πόλη στην ανάπτυξη με σίγουρα βήματα.
Ταυτοχρόνως τα 26 χωριά μας έχουν το καθένα διαφορετικό αναπτυξιακό προσανατολισμό. Με την ενδυνάμωση των κοινωνικών και οικονομικών δομών, θέλουμε να στηρίξουμε τον κάθε οικισμό και την οικονομία του, αλλά και να διασυνδέσουμε τους τομείς της οικονομίας προς όφελος όλης της περιοχής. Για παράδειγμα ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να συνδέσουμε τα ιδιαίτερα ποιοτικά αγροτικά μας προϊόντα με τον εναλλακτικό τουρισμό.
Οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τη νίκη στις καθαρές ιδέες και τον ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο».
Μετά το τέλος της ομιλίας του Μάκη Ιωσηφίδη παρουσιάστηκαν ξανά όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, καθώς και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου.