Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Φωτορεπορτάζ απ΄την παρέλαση


Η Ο.Μούσιου απαντά




Μόλις λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση της Όλγας Μούσιου σε προηγούμενα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ μόνο ότι η florine@ δεν είναι ΑΝΩΝΥΜΗ


"Παρότι δεν συνηθίζω να απαντώ στον ηλεκτρονικό τύπο για ευνόητους λόγους και κυρίως όταν υπάρχει ανωνυμία των διαχειριστών, θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένη να σας ενημερώσω αναφορικά με δημοσιεύματά σας που αφορούν τις διαπροσωπικές και πολιτικές σχέσεις μου

Γαστρονομικές διακρίσεις για το Αμύνταιο


Ο Νίκος Κοντοσώρος και ο Θ.Πασπάλης (Ταβέρνα "Θωμάς") συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας απέσπασαν και φέτος το "Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας" από το περιοδικό  “Αθηνόραμα” και τον τουριστικό οδηγό “Alpha Guide”. 

 Τα δύο εστιατόρια (μέλη της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου) βαθμολογήθηκαν με 14/20 βαθμούς και συμπεριλήφθηκαν στις 20 κορυφαίες κουζίνες της Ελλάδας.  Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και παρουσιάστηκε από τον Ηλία Μαμαλάκη. 

"Κοντοσώρος" - Ξινό Νερό

"Θωμάς" - Σκλήθρο