Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τρεις φωτιές ΣΗΜΕΡΑ στη Φλώρινα

Ανοικτή διαβούλευση για τα ζητήματα του εμπορικού κέντρου ζητούν οι έμποροι της Φλώρινας


Η ρύθμιση - οριοθέτηση κυκλοφορίας  στη χρήση της αγοράς ως ένα κομμάτι ενός συνολικού σχεδιασμού, η εύρυθμη λειτουργία προς όφελος των καταναλωτών και των εμπόρων, απαιτούν την εκ νέου εισαγωγή του θέματος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση για αναζήτηση λύσης. Επιβάλλεται, μέσα από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις, ο δήμος Φλώρινας να φροντίσει και για την αναζήτηση της συσσωρευμένης εμπειρίας που πρέπει να αξιοποιήσουμε και να κωδικοποιήσουμε.

Συγχώνευση ΕΡΑ Ιωαννίνων – Κοζάνης – Φλώρινας


Το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Ριζικές αλλαγές στην ΕΡΤ που προωθεί η κυβέρνηση έχουν στόχο την ποιοτική της αναβάθμιση. Το σχέδιο της κυβέρνησης προβλέπει το κλείσιμο της ΕΤ1 –και παράλληλα την αναβάθμιση της ΕΤ3, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη–, καθώς και δυο εκ των τριών ψηφιακών καναλιών, συγχωνεύσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, περικοπές προσωπικού και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Νόμος είναι το δίκιο του Παναγιώτατου


Πριν από μερικές μέρες, όπως έγραψαν «ΤΑ ΝΕΑ», δύο νεαροί άνδρες στη Βρετανία καταδικάστηκαν σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για υποκίνηση σε επεισόδια μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Ο νόμος εκεί είναι νόμος.

Τα παράπονα στο Δήμαρχο...

Ετήσιο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη


Αύριο, Κυριακή 21η Αὐγούστου, κατά τή διάρκεια της Θείας Λειτουργίας,  θά τελεσθεί στόν Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου  Παντελεήμονος, ετήσιο πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών καί Εορδαίας, κυρού Αυγουστίνου Καντιώτου


"Πάτα...τα βήματα της παράδοσης" στο Αμμοχώρι


Πολιτιστικές εκδηλώσεις αποδήμων στον Παπαγιάννη


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Παπαγιάννη Φλώρινας "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" διοργανώνει Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, σήμερα Σάββατο στις 9 μ.μ. στο γήπεδο του Παπαγιάννη.

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Αμύνταιο


Με κεντρικό σύνθημα «Ο δικό σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες: Με το ΚΚΕ για το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ», πραγματοποιείται, σήμερα Σάββατο στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου, η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, στα πλαίσια του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ.