Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ονόματα και βάσεις επιτυχόντων σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Έχει και ο φτωχός πουλί



Από αναγνώστη της Florine@ λάβαμε και δημοσιεύουμε το  παρακάτω ποίημα, που αναφέρεται στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στον Άγιο Αχίλλειο. Διαβάστε το ποίημα και δείτε το σχετικό video:

Η Ντ.Μπακογιάννη από χθες στη Φλώρινα (video)


Στα εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας παρευρέθηκε χθες το απόγευμα η Πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη και απευθυνόμενη σε μέλη και φίλους της ΔΗ.ΣΥ. είπε: (Δείτε το παρακάτω video)

Ανάκληση αγελαδινού βουτύρου του Carrefour - Μαρινόπουλος


Για τη διακίνηση προϊόντος αγελαδινού βουτύρου στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης Όμιλος Carrefour - Carrefour Μαρινόπουλος, ανιχνεύτηκε σαλμονέλα (Salmonella spp), ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων - ΕΦΕΤ.

Β.Τσέπας: Να απαλλαγεί η Πρέσπα από τη γάγγραινα του δρόμου (video)

Τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Πρέσπα ανέφερε ο Β.Τσέπας με την ευκαιρία της σύντομης παρέμβασής του κατά τη διάρκεια των φετινών "Πρεσπείων" στον Αγ.Αχίλλειο. Δείτε το video που ακολουθεί: 

Οι Ανάργυροι "πηγαίνουν" Εορδαία? (video)


Το περασμένο Σάββατο στo τοπικό διαμέρισμα Αγ. Αναργύρων πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση με θέμα την μετεγκατάσταση του ομώνυμου οικισμού. Καλεσμένη ήταν η Δήμαρχος Εορδαίας κ.Παρασκευή Βρυζίδου, όπου και κατάθεσε τις προτάσεις του Δήμου Εορδαίας στους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί. Η

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Από νωρίς ΣΗΜΕΡΑ το πρωί, το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων δίνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μαθήματα Σκακιού από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές στη Σκακιστική Ακαδημία, θα πραγματοποιούνται καθημερινά

Συνάντηση Α.Ζερβού με τη ΔΑΚΕ Λγνιτικού Κέντρου


Με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό συναντήθηκε χθες η ΔΑΚΕ του ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση της και την κατάθεση απόψεων και θέσεων. Στην πολύωρη συζήτηση αναπτύχθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την επιχείρηση, τους εργαζόμενους και την περιοχή.

Από ΣΗΜΕΡΑ τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ


Σήμερα Δευτέρα, 29 Αυγούστου, αρχίζει από τα ΚΕΠ η χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού, Εκδρομικού - Επιμορφωτικού Προγράμματος νέων αγροτών και δωρεάν παροχής βιβλίων για τους κληρωθέντες δικαιούχους του ΟΓΑ.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Δευτέρα, 29 Αυγούστου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: