Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ποδοσφαιρικά Νέα - Α΄ Τοπικό


Αποτελέσματα:

Στο "κόκκινο" η ρύπανση (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Σε πολύ υψηλά επίπεδα παραμένει η ατμοσφαιρική ρύπανση στην περιοχή, αφού τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρο το ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας σημειώνονται υψηλότατες ενδείξεις, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Κέντρου Περιβάλλοντος.

Η παλιά Φλώρινα 1912-1970 μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Θ.Βογιατζή: Ο Μιχάλης (1907-1957)


Οι δύο σπάνιες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα, σκοπό έχουν να επαναφέρουν στην μνήμη των παλιών Φλωρινιωτών, τον γνωστό τότε αλλά ξεχασμένο από την πάροδο του χρόνου Μιχάλη, τον φιλήσυχο και γραφικό «Μουχάλ», που έχει φύγει από την ζωή εδώ και 55 ολόκληρα χρόνια.

3ο Πανελλήνιο Βραβείο για "Το ταξίδι της ηλεκτρικής ενέργειας" (video)


Το εκπαιδευτικό φιλμ: «Το ταξίδι της ηλεκτρικής ενέργειας» κέρδισε το 3ο Πανελλήνιο βραβείο στο φετινό διαγωνισμό «Μάθηση και Τεχνολογία 2011», που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Λαμπράκη και το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στήριξη των θεσμικών αρχών και των αγροτών ζητά η Ε.Α.Σ. Αμυνταίου


Ιδιώτες γεωπόνοι, πωλητές φαρμάκων και λιπασμάτων, ευκαιριακοί πωλητές υπηρεσιών των δράσεων των αγροτών, έμποροι και μεσίτες έχουν βρει ευκαιρία να «αρπάξουν», με αθέμιτα μέσα και χωρίς κανέναν 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στη 1 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας σε Ειδική Συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: 

Σύλληψη δύο ατόμων για μεταφορά λαθρομετανάστη στο Ξινό Νερό


Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στο Ξινό Νερό Φλώρινας, δύο (2) άτομα για μεταφορά αλλοδαπού μη νομίμου μετανάστη.

Με το "δεξί" μπήκε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο "Αμύντας"


Ιδανική Πρεμιέρα πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα χαντ μπολ του "Αμύντα" Αμυνταίου, η οποία επικράτησε στο ΔΑΚ Αμυνταίου του