Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ποντιακής Διαλέκτου στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ν.Π.Ι.Δ., εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμαμτα Τοπικής Εμβέλειας», Α.Π. 7 και Α.Π. 8 , που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Φλώρινα

Χθες (17-12-2013) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο 22χρονους ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε

Σύλληψη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ στον Άγιο Παντελεήμονα

Χθες (17-12-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, έναν 39χρονο ημεδαπό για κλοπή σε σούπερ μάρκετ.
Ειδικότερα, ο 39χρονος

Πρώτη εκτίμηση για τον καιρό των Χριστουγέννων

Ημερίδα: Μαθησιακές δυσκολίες και αντιμετώπισή τους

Αποτελέσματα εκλογών στο οικονομικό επιμελητήριο

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την εκλογή Τοπικής Διοίκησης και Σ.τ.Α (Συνέλευση των Αντιπροσώπων).
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Αλληλεγγύη για όλους από το Θ.Γερμανίδη και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας

Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και φέτος την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω- χαρίζω- γιορτάζω», παρέδωσαν στον

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου

Πιστοί στο ραντεβού μας, συγκεντρωθήκαμε γονείς και παιδιά το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας και με χαμόγελο, διάθεση και φαντασία κατασκευάσαμε τα στολίδια για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΕΕΕΕΚ Φλώρινας

Την Πέμπτη στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο), θα στολίσουμε, θα τραγουδίσουμε τα κάλαντα, θα μαγειρέψουμε γιορτινές

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου "Venetia"

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φλώρινας «Venetia» οργανώνει εορταστική Φιλανθρωπική βραδιά στον χώρο του, Δημ.Λαμπράκη 10 την Τετάρτη 18/12/13 & ώρα 20:00-22:00.
Θα υπάρχει ζωντανή μουσική καθώς

Έκθεση «eMotions» από το Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»

To Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Χειμώνα» διοργανώνει την έκθεση «eMotions» στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦΑ. 
Πέντε φωτογράφοι και δύο εικαστικοί μέσα από την παρουσίαση φωτογραφιών και εικαστικών δημιουργιών πραγματεύονται τις εκφράσεις και κινήσεις καλλιτεχνών κατά την ώρα της δημιουργίας. 

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Ήρθαν οι Κάρτες ΟΛΜΕ για θέατρα – σινεμά κ.λπ. όσοι συνάδελφοι είναι

Ο "Αριστοτέλης" ευχαριστεί την εικαστικό Κ.Βαλερά

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του προς την εικαστικό - ζωγράφο, κα Κωνσταντίνα Βαλερά, για τη δωρεά εκ μέρους της ενός πίνακα ζωγραφικής, του προσωπικού της αρχείου ιδιαίτερης καλλιτεχνικής και ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας, προς την Πινακοθήκη του Συλλόγου μας.
Ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας διότι, ο

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: