Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Συμμετοχή του ΣΕΟΦ στην 74η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στον Ψηλορείτη

Στην Κρήτη βρέθηκε ο Σ.Ε.Ο.Φ απο τις 17 ως τις 23 Ιουλίου 2014 για να συμμετάσχει στην 74η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση (Π.Ο.Σ) που διοργάνωσαν απο κοινού ο Ε.Ο.Σ Ηρακλείου με τον Ε.Ο.Σ Ρεθύμνου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Οροπέδιο της Νίδας στις 19 και 20 Ιουλίου και συμπεριλάμβανε ομιλίες και χαιρετισμούς μεταξύ των Ορειβατικών Συλλόγων, κρητικό γλέντι στα 1500μ
και ανάβαση στην κορυφή Τίμιος Σταυρός του Ψηλορείτη με υψόμετρο 2456μ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ορειβατικοί σύλλογοι απο όλη την Ελλάδα με περίπου 500 ορειβάτες συνολικά. Η ανάβαση στον Ψηλορείτη πραγματοποιήθηκε με δύσκολες καιρικές συνθήκες (έντονος αέρας, νέφωση και χαμηλή θερμοκρασία) παρά την καλοκαιρινή περίοδο. Το πρόγραμμα του Σ.Ε.Ο.Φ συμπεριλάμβανε επίσης διαμονή στα Ανώγεια και στα Χανιά με διάσχιση του φαραγγιού της Σαμαριάς.
Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους ορειβατικούς συλλόγους Ε.Ο.Σ Ηρακλείου και Ρεθύμνου για την πολύ καλή διοργάνωση και φιλοξενία τους. Ευχόμαστε σύντομα να ξαναβρεθούμε και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και στα βουνά της περιοχής μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο και το Κ.Π.Ε Ανωγείων για την φιλοξενία που μας παρείχαν.
το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου