Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η Δυτική Μακεδονία δεν θα γίνει χωματερή αποβλήτων

Σχετικά με την έγκριση της Τεχνικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΤΕΠΕΜ) για το έργο «Κατασκευή τριών νέων κυψελών εντός υφισταμένου χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων σε Λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ Α.Ε.» και δημοσίευμα σε ηλεκτρονικό μέσο της περιοχής θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

"Πλίνθοι και πλήθη- Δεσμώτες της εντροπίας" Γκαλερί 512 Πτολεμαΐδα

Οι  Μανόλης Ρωμαντζής, Χάρης Κοντοσφύρης, και 31 νέοι καλλιτέχνες: Αλεξίου Γιώργος, Ανδρεοσόπουλος Δημήτρης, Άννα Μαρία Σαμαρά, Βγόντζας Γιάννης, Γαϊτου Πηνελόπη, Γιοβάνογλου Αναστασία, Γκρίζη Αφροδίτη,Θεοφίλου Μάρι, Καλογέρη Βασιλική, Καρούλια Κατερίνα, Κέκελη Θεοδοσία, Κολισίδα Ειρήνη, Κούκος Εμμανουήλ, Μαργαρίτης Χάρης,Μενούνος Ευαγγελία, Μπαϊρακτάρη Δήμητρα, Μπαμπάνης Αθανάσιος, Μπλιούμης Θανάσης, Μπουρνάς Κυριάκος, Ξυνέλη Σούλα, Πανταζής Γιώργος, Παππάς Αντώνης, Πουλιάση Ειρήνη, Ρήμος Αργύριος,

Ανάκληση κερασόπιτας, μηλόπιτας και λεμονόπιτας

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπίστωσε τη διακίνηση των συσκευασμένων προϊόντων κερασόπιτας, μηλόπιτας και λεμονόπιτας, που παρουσίαζαν ανάπτυξη ευρωτίασης στην επιφάνειά τους.
Πρόκειται για τα τρόφιμα

Τιμητική ημερίδα/εκδήλωση προς τιμή του Φλωρινιώτη καλλιτέχνη και Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος, Δημήτριου (Τάκη) Μπέσσα

Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:00, στο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, τιμητική ημερίδα/εκδήλωση προς τιμή του Φλωρινιώτη καλλιτέχνη και Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος, κ. Δημήτριου (Τάκη) Μπέσσα.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης του κ. Μπέσσα, ο

Οι οδηγοί στην «POLY_MORFώN»

Οι ομάδες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Κυριακή 9 Νοεμβρίου επισκέφτηκαν την έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας «POLY_MORFώN»  του Φ.Σ.Φ ο Αριστοτέλης.
Ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία

Συλλήψεις στη Φλώρινα και τη Θεσσαλονίκη για πώληση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας τρία άτομα, δύο ημεδαποί (19 και 22 χρονών) και ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για

Σύλληψη 44χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη τη Δευτέρα (10-11-2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος  Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι  ο

8 Νοεμβρίου 1912: Ελευθέρια Φλωρίνης

Σεβασμιώτατε,
Φερέλπιδες νέοι, οἱ ἐπιτυχόντες στὴν τριτοβάθμια ἐκπαίδευσι,
Σεβαστὲς ἀρχές, ἀξιότιμοι κύριοι, ἐρίτιμες κυρίες,
Θυμόμαστε τὴν ἱστορία μας, διότι θέλομε, ὡς Ἔθνος, ἢ καλύτερα ὡς Γένος, νὰ ἐπιβιώσωμε.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Οκτώβριο του 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.