Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δημιουργικές επαφές του Ηλία Ευαγγέλου

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας κ. Ηλίας Ευαγγέλου, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα. Μοιράστηκε την αγωνία της καθημερινότητας που βιώνουν οι οικογένειες  με τον πρόεδρο Πολυτέκνων Φλώρινας κ. Κλημεντίδη Γεώργιο αλλά και με τον
Πρόεδρο Τρίτεκνων Φλώρινας κ. Κοκαρόπουλο Λάζαρο σε συνάντηση που είχε μαζί τους. Οι οικογένειες αυτές δεν πήραν την περασμένη χρονιά τα Προϊόντα Παρέμβασης (Τρόφιμα) με αποτέλεσμα να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό η σίτιση των οικογενειών αυτών και ειδικά των οικογενειών που είναι ταυτόχρονα και άπορες.
Ο Ηλίας Ευαγγέλου δεν συμμερίζεται απλά τα προβλήματα. Τα ζει και τα βροντοφωνάζει:
  «Οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των αντικοινωνικών περικοπών που προωθήθηκαν τα χρόνια του Μνημονίου. Με τις περικοπές σε βάρος αυτών των οικογενειών, οι προηγούμενες κυβερνήσεις παραβίασαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους για ειδική φροντίδα από το κράτος. Παραβίασαν όμως και τη δική τους συνταγματική υποχρέωση για σχεδιασμό και εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, οξύνοντας ακόμα περισσότερο το κρίσιμο για το μέλλον της χώρας  δημογραφικό πρόβλημα. Το κράτος θα πρέπει να εφαρμόσει την απόφαση της δικομματικής Επιτροπής της Βουλής του 1992 σχετικά με την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα.  Έχουμε την πολιτική βούληση, στο πλαίσιο του προγράμματός μας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, να αποκαταστήσουμε σταδιακά τις αδικίες και τις απώλειες των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων των πολύτεκνων οικογενειών, που συντελέστηκαν στα χρόνια του Μνημονίου».
Αποκατάσταση των απωλειών εισοδήματος και των δικαιωμάτων των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών
Η κοινωνική προσφορά του Συλλόγου Πολυτέκνων και Τρίτεκνων Φλώρινας είναι γνωστή και μεγάλη και χρήζει συνεχούς στήριξης από το κράτος και τους τοπικούς φορείς.
Με εκτίμηση,
Ευαγγέλου Ηλίας
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου