Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρόσληψη 761 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την Εκτέλεση σωστικών ανασκαφών στους προϊστορικούς οικισμούς εντός των ορίων του Ορυχείου πεδίου Αμυνταίου, για το χρονικό διάστημα
των δύο (2) μηνών με δυνατότητα παράτασης έως το τέλος του έργου ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας. 
Πρόκειται για θέσεις Π.Ε. Αρχαιολόγων (εκατόν σαράντα έξι (146) θέσεις), Τ.Ε. Συντηρητών Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης και ελλείψει αυτών Δ.Ε. Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (δεκαπέντε (15) θέσεις), Τ.Ε. Μηχανικών (έξι (6) θέσεις), ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών (πεντακόσιες ενενήντα τέσσερις (594) θέσεις). 
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας, Σιδηροδρομικού Σταθμού 8, Φλώρινα ΤΚ 53100, Υπόψιν κ. Π. Χρυσοστόμου (τηλ. επικοινωνίας: 23850-28206), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, από 02-03-2015 έως 06-03-2015 και από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.. 
Δείτε τα απαραίτητα προσόντα και δικαιολογητικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου