Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη δύο αλλοδαπών στη Φλώρινα για πλαστογραφία   
Την Τετάρτη (04-03-2015) το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (24 και 25 χρονών), για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους προαναφερόμενους, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, διαπιστώθηκε ότι έφεραν, ο μεν 24χρονος πλαστό διαβατήριο, ο δε 25χρονος πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών
Την Τετάρτη (04-03-2015) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 50χρονο και μία 46χρονη, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Αλώνων, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος από κοινού με την 46χρονη συνοδηγό, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες (25 και 33 χρονών).
Κατασχέθηκαν:
  • το ΙΧΕ αυτοκίνητο και
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη 30χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών
Την Τετάρτη (04-03-2015) το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας συνέλαβαν 30χρονο ημεδαπό, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη διασταύρωση Αντιγόνου Φλώρινας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Συρίας, μη νόμιμους μετανάστες (28 και 41 χρονών).
Κατασχέθηκαν:
·      το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
·      το χρηματικό ποσό των (1.576,70€)

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου