Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Όλα έτοιμα για το 6ο Florina Euro Cup

Το ένα μετά το άλλο, καταρρίπτονται τα οργανωτικά ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων  Ξίφους Ασκήσεως, το οποίο ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας έχει την Τιμή να διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά στο ΔΑΚ Φλώρινας.
11 χώρες και 90 συνολικά αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή, από τους οποίους 36 Έλληνες (οι 10 αθλητές του ΟΞΙΦ) και 54 ξένοι.
Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Τουρκία (με 19 αθλητές!), Ρουμανία και βέβαια η Δανία που μας τιμά για 6η συνεχή χρονιά με την παρουσία της.
Στο ομαδικό συνολικά 14 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ 10 διαιτητές από τους οποίους 4 Φλωρνιώτες θα δοκιμάσουν την κρίση τους.
Το σύνολο του ανθρώπινου και  τεχνολογικού δυναμικού είναι του Ο.ΞΙ.Φ., αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα των Αγώνων η Είσοδος στους οποίους είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ έχει ως εξής:
Σάββατο 17 Οκτωβρίου Ατομικά: Έναρξη 9:30 πμ – Τελικοί 19:00 μμ
Κυριακή 18 Οκτωβρίου Ομαδικά: Έναρξη 9:30 πμ.
Η οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους Φλωρνιώτες και όχι μόνο να έρθουν στα ΔΑΚ Φλώρινας και να απολαύσουν συναρπαστικές μονομαχίες. Το θέαμα θα τους μείνει αξέχαστο!
Οι Αγώνες είναι μέρος του Ευρωπαϊκού Σιρκουί της Ευρωπαίκής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας, τελούνται υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας.
- «Χάλκινος» στέφθηκε ο Ιορδάνης Ηλιάδης στο Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ παρότι ασθενής και ταλαιπωρημένος. Ικανοποιημένος έμεινε και ο Νικόλας Τσώκας με την 22η θέση σε 67 συμμετέχοντες στο Sattelite Cup του Βελιγραδίου την ίδια μέρα. Συγχαρητήρια!
Από το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου