Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο Αμμοχώρι

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Φεβρουάριο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Διάσωση και Διάδοση Παραδοσιακών Ποικιλιών στο Αρμενοχώρι


Κύπελλο για Σαρακίνη και 8 μετάλλια για τον ΑΟΦ στο SKI CROSS στη Βίγλα

Με ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες (Ομίχλη, κρύο και αέρα) πραγματοποιήθηκε στο Χιον.Κέντρο Βίγλας ο αγώνας σκι Δρόμων Αντοχής με την ονομασία SKI CROSS την Κυριακή στις 8/3/2015.Στον αγώνα έλαβαν μέρος 50 αθλητές από 5 Ελληνικά Χιονοδρομικά σωματεία.

Και τυπικά το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α1 πήρε ο Φιλώτας Μ.Π.Σ.

Την Κυριακή  08/03/15  στο κλειστό γυμναστήριο  Γ. Χαλκίδης  Πτολεμαΐδας έκλεισε η αυλαία του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Α2  με την ομάδα του ΦΙΛΩΤΑ ΜΠΣ να παίρνει την νίκη από τον Φ.Σ. Αρίωνα με  σκορ 28-23.
Χρειάστηκε ένα 10λεπτο για να βρει

Ασταμάτητος ο Αμύντας, κέρδισε και τον Θησέα Λεχόβου

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε ο Αμύντας, που επικράτησε στο Λέχοβο του Θησέα με 20-32, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Β Εθνικής. Η ομάδα του Μάκη Κιοσέ μετρά 5 σερί νίκες και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή

Ανακοίνωση ΠΑΣΥ

Οι αγροτικοί Σύλλογοι Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, που συμμετέχουν στην ΠΑΣΥ, καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 11 Μαρτίου σε παράσταση διαμαρτυρίας στα Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη στις 11:00 πμ.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες παλεύουν,

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) σε ειδική συνεδρίαση συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: