Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αναρτήθηκαν στα λύκεια της χώρας οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄.
Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας,

Πτυχιακές Ιουνίου 2015 ΤΕΕΤ Φλώρινας

Για 5 ημέρες, από 22 έως 26 Ιουνίου, οι απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας, εκθέτουν σε επιλεγμένους χώρους τους πειραματισμούς και τις δημιουργίες τους σε μια προσπάθεια να εκφράσουν και να «οπτικοποιήσουν» τις προσωπικές τους ιδέες, σκέψεις και απόψεις.

Θεατρική παράσταση «Ο θάνατος του Περικλέους» του Δ. Κορομηλά στον «Αριστοτέλη»

Οι «Καθηγητές εν απο-δράσει» παρουσιάζουν την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 στις 8,30 το βράδυ στη θεατρική σκηνή του «Αριστοτέλη» την κωμωδία του Δημητρίου Κορομηλά «Ο θάνατος του Περικλέους» - Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
Παρακαλούνται όμως οι θεατές και εφόσον έχουν τη δυνατότητα κατά την προσέλευσή τους και αντί εισιτηρίου να προσφέρουν μη ευπαθή τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα προσφερθούν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. 
Σημείωμα του σκηνοθέτη

Κλοπή από οικία στη Φλώρινα

Την Κυριακή (21-06-2015) το πρωί στη Φλώρινα, 60χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 14 Ιουνίου (περίοδος που η προαναφερόμενη απουσίαζε σε διακοπές), άγνωστοι δράστες εισήλθαν εντός της οικίας της στη Φλώρινα, παραβιάζοντας την πόρτα και αφαίρεσαν κοσμήματα

Εγγραφές στο ΣΔΕ Φλώρινας

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ανακοινώνει ότι ήδη δέχεται εγγραφές για το σχολικό έτος 2015-2016. Είναι δημόσιο σχολείο. Η φοίτηση διαρκεί 18 μήνες και είναι δωρεάν. Απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και πάνω που έχουν τελειώσει το Δημοτικό ή εγκατέλειψαν το Γυμνάσιο.
Προσφέρει:

Πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θ.Καρυπίδη προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας για συμμετοχή τους στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κρίνοντας αναγκαία την ενεργή συμμετοχή τους. 

"Κλιματικές αλλαγές-ακραία καιρικά φαινόμενα"

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης Φλώρινας σε συνεργασία  με το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης πραγματοποίησε τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο  για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  της εμβέλειάς του και για εκπαιδευτικούς του εθνικού θεματικού δικτύου

Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου αγοράς των "Σαρισών"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς των ΣΑΡΙΣΩΝ. Οι τυχεροί αριθμοί και τα δώρα που κερδίζουν είναι:

Ο ΣΟΧ μπαίνει δυναμικά και στο Άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας!

Ο ΣΟΧ όντας πλέον μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, οργάνωσε και διεξήγαγε για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο (2) Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας. Οι αγώνες ήταν άψογα σχεδιασμένοι και άρτια οργανωμένοι , χάρη στη βαθιά γνώση και εμπειρία του μέλους του ΣΟΧ,

Ολοκληρώθηκε το 2ο KIDS GRAND-PRIX

Μετά την Θεσσαλονίκη, την Φλώρινα, τα Ιωάννινα, ο κορυφαίος θεσμός για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας, κορυφώθηκε κα ολοκληρώθηκε στο «Ζηρίνειο» Αθλητικό Κέντρο στην Κηφισιά.
Και πραγματικά τα KIDS GP – FINALS εξελίχθηκαν σε μια γιορτή του αθλήματος με συνολικά 303 συμμετοχές από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών  σωματείων και την Ρουμανία.

«Μακρόνησος - Ιστορικός τόπος»

Την Κυριακή 21 Ιούνη οι Σύλλογοι Γυναικών Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, πραγματοποίησαν εκδρομή προσκύνημα στη Μακρόνησο. Στην εκδρομή συμμετείχε και ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της ΟΓΕ.
Η Μακρόνησος, το άγονο αυτό νησί των 15 τετραγωνικών χλµ. αναγορεύτηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης µε εισήγηση του ΓΕΣ

Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

ΠΡΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ 
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ 
Μετά την άξια ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ  παρακαλούμε να δεχτείτε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο σας.
Έχοντας να αντιμετωπίσετε αντίξοες οικονομικά συνθήκες αλλά με δεδομένες τις γνώσεις σας στο τομέα της ενέργειας,  είμαστε βέβαιοι ότι θα

Πρόσκληση σε εκδήλωση του ΟΕΝΕΦ

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.Ν.Ε.Φ.), συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (Erasmus+) με τίτλο S-Factor INTO EUROVISION όπου συμμετέχουν 6 χώρες (Αγγλία, Αυστρία, Ιταλία, Σλοβενία, Φινλανδία), μεταξύ αυτών 
και η Ελλάδα με 2 συμμετοχές (Θεσσαλονίκη, Φλώρινα).
 Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δημιουργήσει, μέσω συγκεκριμένων

Η αντιμεταρρύθμιση δε θα περάσει

Το  Εθνικό Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων  που κατέθεσε προς διαβούλευση η  κυβέρνησή μας έχει τέσσερις  κύριες κατευθύνσεις.

Εργατικός ξεσηκωμός τώρα! Μπλόκο στο νέα μέτρα! Όχι στα μνημόνια διαρκείας και στα νέα μέτρα πτώχευσης του λαού!


Αρκετά πληρώσαμε, αρκετά ματώσαμε!Έχουμε χρέος απέναντι στη ζωή μας και στα παιδιά μας, να αντισταθούμε.Μπορούμε να αποκρούσουμε τη φτώχεια και την εξαθλίωση!
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ