Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα προγράμματα στο ΚΔΒΜ Φλώρινας

Θεατρικό Εργαστήρι από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει την έναρξη  θεατρικού  εργαστηρίου. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διδασκαλία υποκριτικής, ασκήσεις ορθοφωνίας, αυτοσχεδιασμών , θεατρικού παιχνιδιού.
Πρώτη συνάντηση, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στις 3:00 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), όπου θα γίνει ενημέρωση-συζήτηση και δήλωση συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους.

Χρυσό το Syrah της οινοποιίας Βεγορίτις, αργυρό το Ροζέ στη Γερμανία

Η οινοποιϊα Βεγορίτις του Χρήστου Μπόσκου, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, γιορτάζει δύο ακόμη μετάλλια στον  διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο.

Ασημένιο μετάλλιο στη Ν.Κορέα η οινοποιία "In Vino Estate" για το κρασί "Στάλα Χρυσή"

Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η οινοποιία «In Vino Estate» των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, από τον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού της Ασίας, τον Asia Wine Trophy, με 4.600 συμμετοχές κρασιών από όλο τον κόσμο που έγινε στην πόλη Daejeon της N. Κορέας. 

Έναρξη πρωταθλημάτων Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας

Τις μέρες αυτές πραγματοποιήθηκαν από την Ομοσπονδία οι κληρώσεις των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ την φετινή περίοδο αγωνίζονται στην Α2 με την γυναικεία ομάδα και στη Β΄ Κεντροδυτικής Μακεδονίας  με την αντρική ομάδα. 
Στο σύλλογο είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διοίκηση έχει ενισχύσει σημαντικά με

Πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά street handball στο Φιλώτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19-9-15 το πρώτο τουρνουά street handball ,στον Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου  από τον ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ στη μνήμη του Κούπα Δημήτρη.
Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Γυναικών Σωκράτη Βακάλη και των

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) σε ειδική συνεδρίαση συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: