Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Παροχές βοηθείας στον Δήμο Φλώρινας λόγω ισχυρών ανέμων

Σήμερα 12-01-2016,λόγω των ισχυρών ανέμων που σημειώθηκαν το πρωί στην περιοχή του Δήμου Φλώρινας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 16 κλήσεις για παροχές βοηθείας και

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας με την επωνυμία «Εργοταξιακό Σωματείο Εργαζομένων Εργατοτεχνιτών Μεταλλεργατών και Μεταλλικών Κατασκευών στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας» εμφανίστηκε την Τρίτη 5/1/2016 ενώπιον της κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας και προέβη στην παρακάτω Διαμαρτυρία – Καταγγελία. 
Σημειώνουμε ότι αποτέλεσμα αυτής της προβληματικής σχέσης μεταξύ των

Οι αντφατικές μπούρδες του νεοφιλελευθερισμού

   
Γράφει ο Μιχάλης  Ραμπίδης                 
- Μετατρέπει τα κρατικά μονοπώλια σε ιδιωτικά και αυτό το ονομάζει "απελευθέρωση αγοράς" & "ανταγωνισμό".
- Ξεπουλάει ή δωρίζει πολλαπλάσιες τράπεζες, δημιουργώντας 4 συστημικές, για να επιτύχει απελευθέρωση & ανταγωνισμό!
- Συγχωνεύει ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ & AEGEAN εις σάρκαν μία και το

Αλλάζουμε σελίδα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στην Ελλάδα

Η μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι αφυπνίζει τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο. 400.000 πολίτες δημιουργούν τις βάσεις για να οικοδομηθεί μια «καινούργια» Νέα Δημοκρατία με νέο Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 58χρονου για απάτη

Χθες (11-01-2016) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 58χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για απάτη. 
Συγκεκριμένα, χθες (11-01-2016) το πρωί 57χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από τον 58χρονο,

Παρουσίαση του έργου του Γεωργιου Κατσάγγελου

Την Τετάρτη 13-01-16 στις 13.30 στην Αίθουσα Μεγαλέξανδρος του Τ.Ε.Ε.Τ θα παρουσιάσει το έργο του ο φωτογράφος Γιώργος Κατσαγγελος.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σύλληψη 48χρονου για διευκόλυνση μετακίνησης στη χώρα μη νόμιμου μετανάστη

Χθες (11-01-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό, για διευκόλυνση μετακίνησης στη χώρα μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που

Η θέση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ για το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Συνάδελφοι,
Την Κυριακή 10–1-16 μετά από κάλεσμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, με θέμα την ασφαλιστική μεταρρύθμιση Κατρούγκαλου στην οποία συμμετείχε το σωματείο μας.
Το σωματείο μας εξέφρασε τις σοβαρές αντιρρήσεις του για βασικές

ΟΕΕ: Κεφαλικός φόρος η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες


Την πλήρη αντίθεσή του στην κατακόρυφη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες εκφράζει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, τον οποίο χαρακτηρίζει ως κεφαλικό φόρο.
Με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, τον

Ευχαριστήρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Δ.Σ. και το προσωπικό  του  κέντρου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για την διαρκή

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 12 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: