Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τον ΑΗΣ Αμυνταίου

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Μ. Παναγιωτάκη και τις ανεπαρκείς διευκρινίσεις από πλευράς της επιχείρησης σε σχέση με τη δημιουργία κοινοπρακτικού σχήματος στον ΑΗΣ Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 σύσκεψη στην περιφέρεια, μετά από

Συναυλία Tanscription Ensemble – Κοπή Βασιλόπιτας του Ωδείου

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6 μ.μ. στην  αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Transcription Ensemble με έργα de Gand, Haydn, Tchaikowsky και Piazzola.
Το σχήμα αποτελείται από τους διακεκριμένους σολίστ Χρήστο Γρίμπα – βιολοντσέλο, Νίκο Ζαφρανά – πιάνο και Γιώργο Κανδυλίδη – βιολί.
Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας θα

Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ


Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται φέτος την Πόλη μας για 10η συνεχή χρονιά, με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει φέτος τον καταξιωμένο μας ηθοποιό  ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ! στο γνωστό έργο του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ "Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ"
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα στην

Σύλληψη 29χρονου στη Βεγόρα για κατοχή κάνναβης

Την Τετάρτη (03-02-2016) το απόγευμα στο Αμύνταιο Φλώρινας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Φλώρινας συνέλαβαν 29χρονο ημεδαπό γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του στη Βεγόρα – Φλώρινας βρέθηκαν και

Συγχαρητήριο της ΕΛΜΕ για νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας συγχαίρει τον συνάδελφο

Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρύτανη του ΑΠΘ

Στις 2 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητή Αντώνη Τουρλιδάκη, με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. , Καθηγητή Περικλή Α. Μήτκα, στους χώρους του Α.Π.Θ.
Ανταλλάχθηκαν γόνιμες απόψεις ως προς τις προοπτικές συνεργασίας των Ιδρυμάτων, για την ενίσχυση του ρόλου τους στην ευρύτερη περιοχή

Τοπικό ντέρμπι με τον Φοίνικα το Σάββατο για τον Αίαντα Αμυνταίου

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αίαντα Αμυνταίου, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (6/2 στις 20:00) στην Πτολεμαΐδα την τοπική ομάδα του Φοίνικα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Την προηγούμενη αγωνιστική οι

Στην Αθήνα ο Αμύντας κόντρα στο Καματερό

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει την Κυριακή (7/2) η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, όπου στις 16:00  αντιμετωπίζει τον ουραγό Καματερό, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1.
Αν και το παιχνίδι έχει τυπικό

Κόντρα στον Ίκαρο Εδέσσης ο Αριστέας Φιλώτα

Στην Έδεσσα θα μεταβεί την Κυριακή (7/2) η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα , όπου στις 18:00 θα τεθεί αντιμέτωπη  με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ίκαρο Εδέσσης, για 7ηαγωνιστική του γ' γύρου του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.
Οι παίκτριες του Αριστέα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: